iPhone 6 kopen: zo zorg je dat je hem als eerste hebt

29 augustus 2014 | In iPhone 6 nieuws

Nu de lancering van de iPhone 6 steeds dichtbij komt, en je misschien wel een nieuwe telefoon wilt hebben of al zeker weet dat je voor de iPhone 6 gaat, is het moment aangebroken om te kijken hoe je de iPhone 6 als eerste in huis kan hebben door hem als eerste te kopen. Met onderstaande tips kan je ervoor zorgen dat jij als een van de eerste in Nederland de iPhone 6 in handen hebt.

1: Koop de iPhone 6 in Duitsland

Na de lancering van de iPhone 6 zal de telefoon als eerste verkrijgbaar zijn in de grotere landen. Denk hierbij aan Amerika, Australiƫ, Canada en o.a. ook Duitsland. Steevast is de telefoon daar ongeveer een week eerder te krijgen, en voor Nederlanders die de iPhone 6 snel willen hebben doe je er goed aan om naar deze landen te gaan. Omdat Amerika nogal ver van Nederland af ligt, ligt Duitsland voor de hand om heen te gaan. Als je dit van plan bent om te gaan doen, zorg wel dat je op tijd naar de Apple Stores toe gaat. De avond voor de release zal er namelijk al wel een rij staan. Je zal er wat voor over moeten hebben.

2. Koop hem online

Deze optie zal wel meer geld gaan kosten dan optie 1, maar hij bespaart je een hoop tijd. Er gaan namelijk heel wat mensen naar Duitsland toe om daar een aantal iPhones te kopen en die met (flinke) winst te verkopen op bijvoorbeeld Marktplaats. Zorg in ieder geval dat je op deze manier niet opgelicht wordt, en vraag of je de telefoon op mag komen halen, in deze tijd worden namelijk veel consumenten opgelicht.

3. Pre-order de iPhone 6

Als je de iPhone 6 niet per se als eerste in Nederland wilt hebben, maar wel als een van de eerste als die in Nederland uit is, dan kan je de iPhone 6 natuurlijk ook pre-orderen. Hierbij reserveer je als het ware de iPhone 6 bij een reseller/provider. Als je snel bent, dan krijg je waarschijnlijk de telefoon al op de dag van de release in Nederland in huis. Als je wat later bent, kan het echter nog wel een paar weken duren voordat je de smartphone in huis krijgt. Omdat de afgelopen jaren ons heeft geleerd dat de eerste batch die geleverd wordt echt niet genoeg is om aan de vraag van de iPhone 6 te voldoen.

 

2 reacties

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *