iPhone 6 voorkant lekt, witte en zwarte modellen zeker

1 juli 2014 | In iPhone 6 nieuws

Ergens in juli zou de massa-productie van de nieuwe iPhone 6 gaan beginnen. Tegen die tijd zou Apple dus eigenlijk het hele concept voor de iPhone 6 uitgewerkt moeten hebben en niks meer veranderen, anders kost dat enorm veel geld. Doordat er waarschijnlijk een deadline gehaald moet worden, zien we opeens een toename in de leaks met betrekking tot de iPhone 6.

Zo ook nu weer. De voorkant van de iPhone 6 zou namelijk gelekt zijn, en opgemerkt/ontvangen door het betrouwbare 9to5mac. Hieruit wordt ook meteen meer duidelijk over de rondingen van de iPhone 6. Er werd gezegd en aangetoond met afbeeldingen, dat de iPhone 6 weer wat weg zou krijgen van de eerste iPhones. Deze leak bevestigt echter dat het toch wel wat anders zal zijn. Ook is te zien dat de bezels links en rechts mooi dun zijn, maar aan de bovenkant nog wel een stuk groter.

De 4.7 inch iPhone 6 gaat waarschijnlijk een resolutie van 960 x 1704 pixels krijgen met de nieuwste Apple A8 chip (64-bits en misschien wel quad-core). Er wordt ook een iPhone verwacht met een camera die de optie voor optische beeldstabilisatie heeft, maar dat zou alleen voor de 5.5 inch iPhone 6 gelden.

Voor zover we nu weten zou Apple de iPhone 6 aankondigen op 19 september 2014.

Apple-iPhone-6-scherm

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *